14 juni 2013

Cleaning out my closet

Hallo lieve allemaal.
Ik zat afgelopen week ('s avonds laat) op youtube te surfen toen ik dit filmpje tegenkwam


Ik raakte onmiddelijk geinspireerd door haar en ging al mijn laatjes na. Ik heb, vind ik, echt ontzettend veel flessen bodylotion, douchegel en bussen deo. Ten eerste neemt dat natuurlijk erg veel kostbare ruimte in beslag. Ten tweede hebben producten een houdbaarheidsdatum. Het zou zonde zijn om een product bijna ongebruikt weg te moeten gooien. Ten derde wil ik mezelf leren minder te kopen en gelukkiger te zijn met minder(kopen). Ik ben , en heel veel vrouwen samen met mij, snel geneigd om iets te kopen als ik het leuk vind of als het lekker ruikt. Nodig is het niet want zoals je op de foto hieronder ziet heb ik genoeg voorraad voor een  aantal maanden. Ik zit nu in een paar maanden waarin ik mij moet redden met een klein budget. Ik wil namelijk sparen voor een aantal dingen (hier schrijf ik nog een artikel over), én ben mijn studiefinanciering kwijt. halló zelf huur ophoesten.

Bam. Veel hè? Veel dingen heb ik gekregen, of gekocht van een waardebon van mijn verjaardag of kerst. Ik denk dat ik met deodorant ca. 3 à 4 maanden vooruit kan. qua douchegels minimaal een half jaar. Met de bodylotions kan ik ook wel zeker 3 à 4 maanden vooruit.
Heb jij ook zoveel beautyproducten en maak je deze dan ook allemaal op?

Liefs,
Esmée

12 juni 2013

Superschattige magneetjes van de Action

Hallo lieve lezers,

Een hele tijd terug had ik een setje magneten gekocht bij de Action omdat ik de cupcakes zo leuk vond, en omdat ik magneten spaar voor op mijn koelkast. Ik heb inmiddels al een aantal gespaard. De disneyland prinsessentoren uit Parijs, één met de Eiffeltoren van mijn moeder uit Parijs, een zeester van Rhodos, een mini canvas met I love you in het zand geschreven welke ik van mijn mama heb gekregen en een aantal hartjes. Nu ook de leuke vrolijke cupcakejes.
Toen ik thuis kwam zag ik dat er op de achterkant ook nog een heel vel met magneetjes zat, kleine ronde. Ik weet nog niet zo goed wat ik hiermee wil. Misschien geef ik ze wel weg.



































Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Ik ben blij met mijn vrolijke magneetjes. Helaas weet ik de prijs niet meer, maar volgens mij was het minder dan €1,00.

Liefs,
Esmée

Get to know me

Hallo lieve lezers. Ik ben een ontzettend leuke tumblr blog tegen gekomen genaamd and that's who I am.
Hierop zijn plaatjes te vinden met een tekst wat jou aanspreekt als persoon en waar jij je in kunt vinden. Ik heb een aantal collages gemaakt van teksten die voor mij, op dit moment, van toepassing zijn. Ik ben van plan om ongeveer elk half jaar zo'n lijstje te maken om te kijken of ik verander, en of de dingen veranderen die ik wil bereiken. Bij elk plaatje geef ik een korte toelichting zodat je begrijpt op welke manier het mij beschrijft. Here we go!
 1. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, ben ik een Nederlandse. 2. Mijn passie en mijn leven is bakken. ook mijn beroep. 3. Ik wil graag 10 kilo afvallen. 4. Soms vind ik het fijn om even met mijn teddybeer van vroeger te liggen. dat voelt vertrouwt.
 1. Mijn eerste tongzoen was verschrikkelijk. Het type wat je noemt wasmachine. Toen dacht ik echt blegh, is dit het? 2. Ik heb een tibetaanse terrier van 14 jaar oud. Ik ben ontzettend gek op haar. 3. Ik wil een succesvol bedrijf hebben. Mijn eigen bakkerij. 4. Ik wil, en spaar voor een walk in closet. Die gun ik mijzelf ook als ik die 10 kilo ben afgevallen én groter woon.
 1. Mijn ogen vind ik zelf het mooiste en belangrijkste kenmerk van mij. Ik accentueer ze graag met een winged eyeliner. Mijn ogen zijn wel een beetje klein en ik heb hangende oogleden, maar ze spreken mensen aan. 2. Ik ben gek op de tijd rond kerst. Kerstlichtjes, kaarsjes en overal in de stad zijn gezellige lampjes te zien. 3. Ik zou graag meer mensen willen leren kennen en een vriendinnengroep hebben. Ik heb alleen individuele vriendinnen, maar zou graag een groep willen hebben waarmee je kunt stappen en op vakantie kunt gaan. Heerlijk lijkt me dat! 4. Ik ben nu nog wel te jong (19 jaar) maar zie er enorm naar uit om een gezinnetje te hebben en drie kindjes.
 1. Ik ben bang voor vissen, en haaien eigenlijk ook wel. Maar haaien fascineren mij en ik zou ontzettend graag in zo'n kooi bij haaien willen duiken. 2. Ik ben heel erg lui. Misschien komt het ook wel omdat ik niet top in mijn vel zit en dat ik vrij weinig super vind om te doen. Maar ik ben wel heel ambitieus. Ik wil graag mijn eigen bedrijf en daar is ontzettend veel werk voor nodig. 3. Soms heb ik het gevoel dat de wereld aan mij voorbij gaat. Iedereen leeft en ik denk teveel na over dingen. Ik wil mee leven! 4. Deze slaat ook direct op de vorige. Ik wil niet altijd maar verantwoordelijk doen en gewoon eens spontaan en gek dingen gaan doen. Heel soms doe ik dat wel en dat voelt echt geweldig. Meer doen dus!
 1. Ik maak lijstjes. dat zorgt er ook weer voor dat ik allerlei notitieboekjes heb. Twee obsessies die elkaar versterken. Ik ben gek op notitieboekjes, én het maken van lijstjes, want dat zorgt voor orde en rust in mijn hoofd. 2. Ik ben een nachtvlinder. Zodra het donker wordt, kom ik tot leven. er komt ineens energie en ontzettend veel inspiratie in mij. 3. Shoppen vind ik niet leuk. Dat komt voort uit het niet blij zijn met mijn lichaam en de luiheid. Ik hoop ooit weer te kunnen genieten van winkelen. 4. Ik heb grootse plannen met mijn toekomst en in mijn hoofd spelen die al af. Allemaal dingen waaraan ik werk en voor spaar.
 1. Al sinds ik heel klein was kon ik niet tegen ritjes met de auto, maar ook de bus, het vliegtuig en achtbanen moeten aan mijn beroerdheid geloven. ontzettend vervelend want ik vindt het wel heel leuk. 2. Ik wil dat mijn naam bekend wordt in de bakkerswereld/taartenwereld. 3. Ik vind mijn geluk vaak in de kleinere dingen. Dat het stoplicht op groen springt als ik aan kom fietsen bijvoorbeeld. Dát maakt mij dan vrolijk. 4. Ik zou niet zonder make-up kunnen leven. Ik word er net wat mooier van en ik kan er mijn kenmerken mee accentueren.
1. Ik heb blauwe ogen. Ze neigen soms iets naar grijs of groen, afhankelijk van het licht. Maar als het licht recht in mijn ogen schijnt, dan zijn ze echt helder ijsblauw. 2. Victoria's secret. Geweldig merk. Als ik 10 kilo kwijt ben wil ik graag een bikini kopen van VS. 3. Ik heb een grote affectie met Italië. Soms denk ik dat ik daar geboren had moeten worden. 4. Ik wil mijn eigen boek publiceren. Éen over het werk als een cassière en wat je voor klanten aan je kassa krijgt, en één of meerdere over bakken.

Zo. Nu weten jullie een stuk meer over mij. Ik hoop dat je het leuk vond om dit te lezen.
Liefs,
Esmée

7 juni 2013

Awesome blogger: Bobbyglam

Ik ben een groot fan van Pinterest. Ik kwam op pinterest een tutorial voor een haarstijl tegen van Bobbyglam. Ik weet niet wat haar echte naam is, en kan deze helaas ook niet vinden. Maar hey, een big shoutout voor de tutorials van Bobbyglam. Ik weet nooit wat ik met mijn haar moet doen. Het enig waar ik op kan komen is los, los met krullen, een staart of een knotje. Boring.
Bobbyglam heeft echt ontzettende creatieve en mooie hairdo's voor elke dag, maar ook voor een (sjiek)feestje. 
Hieronder een aantal van haar filmpjes. Check ook even haar site
Liefs,
Esmée