12 november 2013

Theezakjes georganiseerd

Hallo lieve lezers,

Ik was dit kleine projectje al een tijdje van plan. De theedoos die ik had volstond niet meer in de hoeveelheid en alle smaakjes thee welke ik allemaal had. Overal lagen half gevulde doosjes, en het was gewoon een chaos. Ik had ook een ontzettende voorraad liggen door een bonus-aanbieding van een tijdje terug.
Dat wilde ik graag opgeruimd zien.























1. Alles netjes in de dozen verdeeld. De dozen, met vakverdeling komen van de Action en kosten €1,89 per stuk. Kun je ook zien dat ik de theezakjes om en om verticaal erin gedaan heb? Zo passen er meer in.
2. Ik spaar nu een jaartje De-punten maar het wil nog niet erg vlotten, aangezien ik alleen woon. Is er iemand onder mijn lezers die ook Douwe Egberts producten gebruikt, maar de punten niet spaart? Zo ja, zou je ze dan aan mij willen doneren?
3. Chaos aan losse doosjes. Dit bespaart een hoop ruimte :D
4. Ik houd van ocd-netheid. haha.
5. Hier zie je de dozen in mijn kast staan. Een stuk netter dan ervoor.

Wat ik wel jammer vind, is dat de earl grey theezakjes niet in de dozen kunnen. De theezakjes van earl grey zitten los in het doosje, en hebben dus niet een apart zakje. Nu moet ik alleen nog een leuke en handige manier bedenken waarin ik mijn losse thee op kan bergen. De zakjes met losse thee staan nu achter de dozen.
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Ik ben heel blij met dit opgeruimde resultaat.

Liefs,
Esmée

11 november 2013

De cleanout, hoe staat het er nu voor?

Hallo lieve lezers, 

Een paar maandjes terug schreef ik over het purgen en uitruimen van mijn beautystash, en mijn plan om dingen op te maken.

 Dit is wat ik op dat moment had in mijn stash.























Waar de sterretjes bij staan heb ik opgemaakt óf weggegooid in de loop van de tijd.
Deo's gaan natuurlijk snel op en de reinigingsmelk was ook niet moeilijk om op te maken.
Wat echt een enorme kluif was waren de bodylotions. Ik heb een vineyard peach bodybutter gekregen op mijn verjaardag en kon niet wachten om die voor het eerst te gebruiken. Ik heb mezelf bij mijn plan gehouden, en kon daardoor pas 1,5 a 2 maand na mijn verjaardag voor het eerst mijn nu geliefde bodybutter gekruiken.
Van de 3 tubes op de bovenste rij heb ik uiteindelijk alleen tango mango gebruikt (de oranje). An sich vond ik de geur véél te sterk en heb hem gemengd met een half lege pot nivea soft die ik ook nog bleek te hebben. De powerfruit douchegel van nivea is bijna leeg, de laatste bus nivea deo ook. De aftersun en zonnebrankcrème gebruik ik niet nu het weer slechter is. Het mini flesje van I love... in de geur lemons&limes ga ik denk ik weggeven of weggooien. Ik kan de geur niet uitstaan. het heeft een hele zoete chemische citrusgeur, wat mij misselijk maakt. De kleine tubetjes van therme, ben ik van plan te gebruiken in mijn handzeep pompje. De rest van de producten (douchegels, voetscrub, haarspray en de laatste pot nivea soft) gaan allemaal langzaam op.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen, en dat jullie ook eens kritisch gaan kijken naar jullie eigen beauty voorraad. Heb je ook zoveel van alles, en ben je bang dat het op gegeven moment niet meer goed is?
Misschien kun je dan ook een afspraak met jezelf maken om niets meer te kopen en te wachten met het gebruiken van nieuwe producten welke je hebt gekregen, en eerst al je oude(re) producten op te maken.

Liefs,
Esmée

7 november 2013

Mijn dagelijkse makeuplook, voor en na

Hallo lieve lezers,

Ik heb besloten om vandaag mijn naakte gezicht op het internet te plaatsen. in volle glorie.
Ik wilde jullie namelijk laten zien wat mijn dagelijkse make-uplook is, en met welke producten ik dat heb gedaan. Daar hoort natuurlijk een before foto bij.




















Nu moet ik toegeven, ik had 2 rode bulten (puisten) die ik even heb weggepoetst met een bewerkprogramma. Die heb ik normaal namelijk niet. Je ziet hier nog een beetje rood van op mijn  linkerwang.
Helaas ben ik geboren met vaak erg rode wangen (rosacea), en zit het gen van hangende oogleden bij mij in de familie, waardoor ik er niet fris uit zie zonder makeup. Mijn wenkbrauwen hebben weinig, en ook nog eens lichte haartjes, waardoor ze niet erg zichtbaar zijn. Gelukkig hebben we makeup.

Hieronder een lijstje met wat ik gebruik:
Catrice photo finish foundation in 010 sand beige
Mac pro longwear concealer in NW15
Catrice sun glow matt bronzer in 030 medium bronze
Too faced eyeshadow silk teddy als highlighter
Sleek storm palette (licht beige, goud en mat bruin) op mijn ogen
Catrice liquid liner waterproof in 010 don't leave me
Max factor false lash effect zwart
Catrice eyebrow set poeder, beide kleuren
Catrice brow gel transparant
Essence fix&matte transparante poeder
Max makeup creamy touch oogschaduw stick, huidskleur voor in mijn waterlijn
Lipstick variërend naar humeur

Ik hoop dat jullie het leuk vonden.
Liefs,
Esmée

6 november 2013

Review: mix-ei van Westmark

Hallo lieve lezers,

Vandaag een review over het mix-ei van Westmark.























Ik kocht laatst dit leuke kleine shakertje, omdat het me handig leek om saladedressing mee te shaken. Gewoon hoppa alles erin doen en schudden maar. Het leek me veel makkelijker dan een bakje met een garde. Bij thuiskomst keek ik er nog eens goed naar. Er zat een kleine handleiding bij. Hierin stond dat je er ook hete melk mee kon opschuimen of geklutste eieren en pannenkoekenbeslag mee kon maken. Dat heb ík natuurlijk voor jullie getest.
Bij de hete melk had ik de deksel er niet goed opgedraaid, waardoor ik hete melk over mij heen kreeg. Na mezelf afgespoeld te hebben en het deksel goed dicht te draaien, heb ik het shaken nogmaals geprobeerd. Ik was aangenaam verrast. Na een minuutje stevig schudden heb je fijn melkschuim. Ideaal voor cappuccino's en latte macchiato's. Een eitje mixen gaat ook prima.
Eitje erin, beetje peper en zout, en eventueel wat melk. Hoppa shaken maar.
Pannenkoekenmix heb ik nog niet geprobeerd, maar dat gaat vast ook prima. Je zou er eventueel ook cocktails mee kunnen mixen, aangezien er een zeefje/mixblad opzit welke ijsblokjes tegenhoudt bij het inschenken. I am pleased.
 
Pluspunten: Klein, makkelijk, multifunctioneel en niet duur
Minpunten: Ik mis een rubberen afsluitring, je moet hem echt stevig dichtdraaien, er staat geen maataanduiding op en hij licht niet lekker in de hand.

Wil je nou ook graag dit handige keukenhulpje hebben? Je kunt de mix-ei shaker kopen bij V&D voor €4,99

Liefs,
Esmée

4 november 2013

Mijn liefde voor Rosti Mepal

Hallo lieve lezers,

Afgelopen weken heb ik een liefde, én een lichte obsessie ontwikkeld voor de producten van Rosti Mepal. Je weet wel, dat merk waar vroeger je broodbakje en drinkbeker van waren. Tegenwoordig heeft Rosti Mepal veel meer (nieuwe) artikelen op de markt gebracht. I am hooked. Het begon met mijn obsessie voor wit (In een andere post komt hier nog meer over). Ik stond in de blokker en zag ineens een ontzettend mooi wit bakje van Rosti Mepal volumia. Het bakje heeft een inhoud van 650 ml en kost €4,79.

Ideaal dacht ik, voor kwark met fruit en/of muesli of overnight oats. Ik heb het bakje dus direct meegenomen. Daarnaast stond een grote startersset van deze lijn. Ik besloot om de set nog niet te kopen, maar deze te vragen voor kerst. Afgelopen weekend liep ik in de AH en ja hoor, wat kom ik tegen? Juist, artikelen van Rosti Mepal in de bonus. Helaas trof ik de spulletjes in haast alleen maar rood. Gelukkig vond ik een garde met een wit handvat. Hij kostte nu €7,49














En wat had ik nou juist nodig? Een goede garde. Nou liep ik net in de blokker, en wat zie ik daar?
De volumia startersset als folderaanbieding. €19,99. En já dat kan ik dan niet laten liggen. Vooral omdat de verkoopster mij erop attent maakte dat deze niet in het vaste assortiment zit. In de set zitten 6 bakjes: 200 ml, 350 ml, 500 ml, 1 liter, 1,5 liter en 2 liter.



















Mijn set is compleet wit. De bakjes uit de volumia set zijn lekvrij, maar mogen niet in de magnetron.
Ook wil ik alle bewaardozen van Rosti Mepal modula. Want zeg nou zelf, dit staat toch veel mooier en netter in een kast, dan al die losse zakjes pasta en m&m's?





















Ik hoop dat jullie het leuk vonden.
Liefs, Esmée