2 februari 2014

Garderobe uitbreiding: Jurken en jassen

Hallo lieve lezers,

Vandaag weer een blogje over de uitbreiding van je garderobe. Wanneer je alles hebt gevolgd vanaf deel 1, heb je nu waarschijnlijk dit in je bezit: een trenchcoat, bodywarmer, spijkerjasje en een leren jack. Daar kom je de winter niet mee door. Daarom geef ik je nog wat tips over welke jassen je nog meer nodig hebt in je kast.
Ook heb je nog maar een paar basisjurkjes in je bezit: een little black dress, het multiway jurkje en een tuniekje voor op het strand. Daarmee kun je niet aankomen op bijvoorbeeld een gala. Ook voor het onderdeel jurken daarom een aantal extra's.

- Een lekker dikke gewatteerde winterjas. Voor de écht koude winterdagen.
- Een felle kleur jas om op de iets minder koude dagen een beetje fleurigheid aan je outfit toe te voegen.
- Een simpele dikke zwarte trenchcoat. Met een gesp of knoopriem in de taille. Deze jas is bedoeld voor de herfst en minder koude winterdagen.

- Een fleecejack is altijd handig om te hebben. Wanneer je in de kou gaat hardlopen, een snelle boodschap moet halen of de hond uitlaten. Ook kun je dit jackje aantrekken op een frisse zomeravond aan het strand.
- Een simpele zwarte korte jas met knopen. Deze jas is ideaal bij nette gelegenheden óf wanneer je een heel mooi onderstuk aan hebt die je wilt laten zien wanneer je buiten loopt.
- Voor de meiden onder ons die van netjes en chique houden, een bouclé jasje. Wanneer je dit niet mooit vindt zou ik zeggen, ga voor gek: printjes en kleurtjes. veel studs, bling etc. Je moet ten minste één opvallend en speciaal jasje in je kast hebben hangen.

- Een kort jurkje met een leuk printje in jouw stijl. Persoonlijk vind ik het leuk als het een beetje een losvallend model is, dan kun je er vrij in bewegen.
- Een galajurk in een kleur naar keuze. Voor zakelijke (school) gala's, fancy feestjes etc.
- Wit jurkje voor in de zomer. Dit model zit tussen netjes en casual in. Voor chique feestjes, maar ook voor een dagje winkelen.
- Een lange scarf dress. Lekker luchtig en comfortabel met een paar sandaaltjes of slippertjes.

- Een party/cocktaildress. Leuk voor de verjaardagsparty van je beste vriendin, maar ook voor oud en nieuw.
- Blousejurkje. Deze khaki/olijfkleur vind ik ontzettend mooi. Combineert goed met heel veel kleuren omdat het zo neutraal is. en even tussen ons, omdat hij zo luchtig is, is hij ideaal om een opgezette buik te verdoezelen.
- Deze wrap dress zou eigenlijk tussen de basis musthaves moeten. Het maakt niet uit wat voor kleur, dit jurkje is elke dag te dragen. Met een panty en pumps naar je schoonouders, met een maillot en laarzen tijdens je shopdagje met je moeder.
- Een nachtjurkje. Tenminste één om tijdens sleepovers niet aan te hoeven komen zetten met je comfortabele hello kitty pyjama.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Gaan jullie een van deze items aanschaffen?

Liefs,
Esmée

Geen opmerkingen:

Een reactie posten